CHICKING LEEUWARDEN

CHICKING LEEUWARDEN It's my choice!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 242 beoordelingen
12 nov 2019 om 20:42 Bestel hier vaker en tot nu toe altijd op tijd en compleet geleverd. Bezorgers zijn keer op keer ontzettend aardig. Kip is altijd krokant aan de buitenkant en mals aan de binnenkant. Tevreden klant hier!
8 nov 2019 om 19:17 Alleen nog beter de opmerkingen lezen, zodat de bestelling ook daadwerkelijk is, wat er besteld is, dus als er staat zonder sla en tomaat dan ook geen sla en tomaat toevoegen. Dan gaat de beoordeling omhoog.
7 nov 2019 om 21:17 Patat was lekker, wrap nogal smakeloos en weer eens mayonaise vergeten terwijl daar wel betaald voor wordt
7 nov 2019 om 7:27 Ik bestel daar nooit weer bijna twee uur op mijn bestelling moeten wachten. Twee keer er over moeten bellen. Het antwoord is dan kan er niets aan doen eerst volgende bent u aan de beurt. Het eten smaakte redelijk tot goed. Groet auke
6 nov 2019 om 21:03 Na anderhalf uur op bezorging wachten het dan toch maar (partieel) opgegeten. Kip was slof/taai.
5 nov 2019 om 7:15 Super lekker en snel bezorgd
2 nov 2019 om 22:36 Eten was afgekoeld bezorgd. Kip was niet te eten. Jammer dit. De kwaliteit is enorm gezakt!
29 okt 2019 om 19:31 Patat en burgers waren koud en de mayonaise was warm Ik bestel hier vaak Eerste keer dat dit gebeurt
29 okt 2019 om 4:02 Last time I have been in the "restaurant" and I made a order for take away. I was waiting 30 min and after that time I got food witch was not even close to be hot, when i was asking why the food its cold I didn't get any respond, that is ridicul
28 okt 2019 om 20:18 De kip was niet vers en lekker. De pasta was ook niet vers en lekker. Het is alsof de kip en de pasta na een lange tijd te hebben gestaan daarna opnieuw werden opgewarmd